Loading...

روغن فندق مهربانی 18ml

حداقل سفارش یک کارتن 12عدد

روغن فندق روغنی بسیار عالی است که از فندق پوست کنده و پرس شده تولید می شود.
از ۲٫۵ کیلوگرم فندق، یک لیتر روغن خالص فندق استخراج می کنند. روغن فندق را می توان در رژیم‌های غذایی و یا لوازم آرایشی استفاده کرد.
طعم و عطر مناسب این روغن، استفاده از آنرا به عنوان چاشنی سالاد یا چاشنی برخی از مواد غذایی شیرین در بسیاری از کشورهای دنیا متداول کرده است.
روغن فندق به راحتی قابل هضم است و همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین برای روغن زیتون مورد استفاده قرار گیرد اما از آنجا که این روغن نسبتا گران است، استفاده از آن در مواد غذایی محدود بوده و بیشتر به عنوان روغن زیبایی شناخته میشود.

روغن فندق برای درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه استفاده می شود. این روغن برای افزایش سنتز کلاژن و الاستین کمک بسزایی می کند و همچنین باعث تحریک میکروسیرکولاسیون (تبادلات خون و مواد محلول در آن میان بافت و رگ) خون می شود.
تاثیرات بر روی مو: روغن فندق برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است و آنها را از اثرات مضر خورشید نگاه میدارد. از روغن فندق برای تقویت مو و نرمی و درخشش آنها استفاده کنید.
بسیاری از صابون ها، ژل ها و لوسیون های بدن موجود در بازار حاوی روغن فندق برای تغذیه و مراقبت از پوست شما می باشند
طبيعت گرم و خشك

انرژي زا

پايين آورنده فشار خون

براي سرفه هاي مزمن

درمان درد سينه و كبد كه از سردي باشد

برند محصول مهرباني
نام محصول روغن فندق مهرباني
شماره مجوز س-93-0332
شرکت یا کشور سازنده ایران، روغن های گیاهی مهربانی
بسته بندی پت 18 میلی لیتری
محتویات روغن فندق به همراه برشور دارویی
موارد مصرف تقويت موي سر مژه و ابرو برنزه كردن پوست بدن جذابيت و زيبايي دور چشم درد مفاصل
نحوه مصرف روزانه 2 نوبت به محل مورد نظر ماساژ داده و روز بعد شستشو داده شود.
شرایط نگهداری در جای خشک و خنک و دور از رطوبت و دسترس کودکان نگهداری شود. در دمای 0-30درجه سانتی گراد نگهداری شود.
نوع مصرف موضعی
نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد