Loading...

 18 دلیل استفاده از نوشیدنی کامبوچا (اکسیر زندگی)

 18 دلیل برای استفاده از نوشیدنی کامبوچا (اکسیر زندگی) شناسایی شده که در زیر اده است
جهت خرید این نوشیدنی با ارزش که میتواند جایگزین خیلی از نوشیدنی مضر روزانه باشد میتوانید از سایت www.aismarket.ir اقدام نمایید.

 18 دلیل استفاده از نوشیدنی کامبوچا (اکسیر زندگی)

 

  1. سم‌زدایی

 چای کامبوچا حاوی میزان قابل توجهی اسید گلوکرونیک (GA) است. این اسید که به عنوان یک سم‌زدا شناخته می‌شود در بدن انسان با سمومی نظیر داروها و آلودگی‌های محیطی آمیخته شده و سپس آنها را به ترکیبات حل‌شدنی تبدیل می‌کند که بدن قادر به دفع آنهاست. نوشیدن این چای همچنین به بافت‌های بدن در مقابله با جذب سموم صنعتی کمک می‌کند

  1. خواص آنتی‌اکسیدانی

کامبوچا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی نظیر ویتامین‌های E و C،‌ بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهاست. این چای مانند چای سیاه محتوی پلی‌فنول‌ها و سایر ترکیبات دارای قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها است. متخصصان دریافته‌اند که میزان فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کامبوچا صد برابر بیشتر از ویتامین C و 25 برابر بیشتر از ویتامین E است. بنابراین نوشیدن آن به درمان بیماری‌های مزمن ناشی از استرس کمک می‌کند.

  1. انرژی‌زا

کامبوچا آهن موجود در چای سیاه را آزاد می‌کند که این مسئله به افزایش هموگلوبین خون کمک کرده و انتقال اکسیژن به بافت‌ها را افزایش می‌دهد. این نوشیدنی میزان جذب آهن بدن را از سایر سبزیجات آهنی افزایش می‌دهد.

  1. افزایش قدرت ایمنی

استرس ، سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند اما در‌عوض حجم بالای ویتامین C موجود در کامبوچا سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. قدرت بالای آنتی‌اکسیدانی کامبوچا همچنین از آسیب‌های سلولی، بیماری‌های التهابی، از کار افتادن سیستم ایمنی و تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند.

  1. بهبود بیماری‌های گوارشی

متخصصان می‌گویند این چای از ترکیبات مخاطی معده نیز محافظت می‌کند. فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی این چای همچنین از پوشش داخلی معده محافظت می‌کند. کامبوچا ترشح اسید معده را که به اعضای مخاطی آسیب می‌رساند، کاهش می‌دهد. در واقع تاثیر درمانی

  1. جلوگیری از چاقی

کامبوچا به تنظیم متابولیسم کمک می‌کند. آزمایش این نوشیدنی نشان می‌دهد که این چای با افزایش محدودیت کالری منجر به کاهش وزن می‌شود.

  1. دیابت

تحقیق در‌این‌باره به سال 1929 میلادی بازمی‌گردد که نتایج مطالعات نشان داد کامبوچا سبب کاهش سطح قندخون می‌شود اما مطالعات اخیر نشان داد که این قارچ قندخون موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به دیابت را به شدت کاهش می‌دهد. مطالعه دیگری کامبوچا را به عنوان نامزد جدید درمان دیابت معرفی می‌کند.

  1. سم زدایی از کلیه‌ها

کامبوچا آسیب‌هایی را که بر اثر آلودگی‌های محیطی به کلیه‌ها وارد شده رفع می‌کند و می‌تواند برای افرادی که از نارسایی کلیوی رنج می‌برند مفید باشد. این چای همچنین برای جلوگیری از انباشت توده کلسیم در کلیه‌ها مفید بوده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.

 

  1. بهبود عملکرد عروق

استرس اکسیداتیو می‌تواند به دیواره داخلی رگ‌ها نیز آسیب برساند. این آسیب‌ها مقدمه بروز تصلب شرائین هستند و برای سلامت قلب تهدیدی جدی به حساب می‌آیند. آنتی اکسیدان‌های موجود در چای کامبوچا به احیاء و بازسازی دیواره سلولی رگ‌های خونی کمک می‌کند.

  1. جلوگیری از تصلب شرائین

در یک آزمایش کلینیکی از 52 بیمار مبتلا به تصلب شرائین که کلسترول بالایی نیز داشتند، کامبوچا کلسترول خون آنها را پایین آورد. در مطالعه‌ای که روی اردک‌ها انجام شد، کامبوچا به میزان قابل توجهی ضمن کاهش LDL (کلسترول بد)، همزمان طی گذشت تنها 10 روز میزان HDL (کلسترول خوب) آن‌ها را افزایش داد. مطالعه‌ دیگر روی تاثیر کامبوچا در سایر حیوانات نشان داد کامبوچا حدود 45 تا 52 درصد حجم کلی کلسترول را کاهش می‌دهد. این نوشیدنی همچنین در عین افزایش HDL، میزان تری گلیسیرید و LDL را کاهش می‌دهد.

  1. تنظیم فشارخون

از نوشیدنی کامبوچا برای جلوگیری از سردرد و سرگیجه‌های ناشی از فشارخون استفاده می‌شود. مصرف این قارچ برای درمان فشارخون بالا توصیه شده است.

  1. درمان کم‌خونی

اسیدهای ارگانیک موجود در کامبوچا ترکیبات آهنی سه ظرفیتی موجود در منابع گیاهی را به یون‌های دو ظرفیتی آهن تبدیل می‌کند.

این مسئله آهن‌هایی با منشا گیاهی را بیشتر در دسترس بدن قرار می‌دهد. همچنین ویتامین C موجود در کامبوچا جذب آهن را افزایش می‌دهد. متخصصان، نوشیدن کامبوچا را به ویژه به افراد مسن و گیاه‌خواران توصیه می‌کنند تا با افزایش جذب آهن از فقر آهن در آنها جلوگیری شود.

  1. بهبود عملکرد کبد و کاهش کبد چرب

بنابر مطالعات مختلف، نوشیدن این چای از اسیدی شدن کبدناشی از مصرف دوز بالای استامینوفن جلوگیری می‌کند.

متخصصان معتقدند این چای در انسان نیز می‌تواند اثرات درمانی بهتری داشته باشد.

  1. بهبود سیستم عصبی

کامبوچا محتوی اسیدهای آمینه مختلف، آلکالوئیدهای متیل زانتین (کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین)، اسید اسکوربیک (ویتامین C) و ویتامین‌های گروه B (شامل اسید فولیک B9) است که این ترکیبات برای متابولیسم طبیعی سیستم عصبی حیاتی هستند. این ترکیبات در سردردها و اضطراب به کمک سیستم عصبی آمده و از بروز حملات صرع جلوگیری می‌کنند.

  1. درمان آسم

مصرف روزانه کامبوچا برای مبتلایان به آسم مفید است. این نوشیدنی سرشار از تئوفیلین است که یک ماده گشادکننده نایژه‌هاست. دوز درمانی تئوفیلین روزانه 0.18 تا یک گرم است. تنها یک فنجان کامبوچا محتوی 1.44 میلی گرم از این ماده است.

  1. درمان مشکلات مفصلی

اسید گلوکزونیک موجود در کامبوچا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود.

  1. کاهش گُر گرفتگی در یائسگی

کامبوچا برای خانم هایی که پا به سن گذاشته اند برای کاهش گر گرفتگی در یائسگی توصیه شده است.

  1. کاهش چین و چروک پوست و علائم پیری ، درمان جوش های صورت و بدن

 

عوارض مصرف کامبوچا بر بدن چیست؟

پاسخ:

کامبوچا نوشیدنی سالمی است و هنوز عوارضی ناشی از مصرف آن گزارش نشده است.

منع مصرف کامبوجا فقط برای زنان باردار و شیرده و زمان عادت ماهانه و افرادی که زخم معده توصیه شده است.

منبع :سایت فروشگاه اینترنتی آیسا مارکت  www.aisamarket.ir

جهت خرید این نوشیدنی با ارزش که میتواند جایگزین خیلی از نوشیدنی مضر روزانه باشد یتوانید از سایت www.aismarket.ir اقدام نمایید.

0
نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد